Lelaki Pertama di Dunia Yang Boleh Mengandung Kini Sudah Mempunyai 3 Anak

Thomas Beatie, lelaki pertama di dunia yang boleh mengandung, kini sudah mempunyai 3 orang anak dalam tempoh 3 tahun.

 Bersama 3 orang anaknya...

Mr Beatie, yang kini tinggal di Arizona dengan isterinya, Nancy dan tiga anak mereka,mendapat perhatian antarabangsa di seluruh dunia apabila dia menjadi orang pertamadi sisi undang-undang transgender untuk hamil.

Sekarangbeliau dan isterinya telah mempunyai sebuah keluarga lengkap yang selaludiimpikan mereka, dan 'lelaki' 37 tahun nampaknya telah mula mengambil testosteronesemula, untuk membantu beliau membina kembali fizikal otot lelaki.

 Sekarang ni dah ada 6 packs

Mr Beatie dilahirkan sebagai seorang wanita dengan nama Tracy Lagondino, di Hawaiipada tahun 1974, tetapi berkata beliau sentiasa merasakan dirinya seperti mahumenjadi seorang lelaki.

Apabila dia berusia dua puluhan, dia mula mengambil suntikan testosteron, memberinyabulu muka, suara yang lebih rendah dan mengubah organ-organ seksualnya.

Pada tahun 2002, beliau telah menjalani mastektomi dan menjadi lelaki yang sah di sisi undang-undang - tetapi dia memilih untuk menjaga faraj, rahim dan organ-organ seksualwanita yang lain agar pasangan itu boleh mempunyai anak, setelah isteri beliaumenjalani histerektomi dan tidak boleh mengandung.
 

Selepas lebih daripada lapan tahun, dia berhenti mengambil testosterone supaya dia boleh hamil, walaupun beberapa kesan, termasuk bulu muka, adalah kekal.

Pasangan itu membeli sperma daripada penderma tanpa nama dan Mr Beatie menjalanipermanian beradas. Selepas kehamilan ektopik yang membawa kepada pembedahankecemasan, dia akhirnya mengandung anak pertamanya, Susan pada penghujung tahun 2007. Dan kini telah mempunyai 3 orang anak. 


Lagi gambar-gambar menarik:

 Bersama isterinya, Nancy

 Ketika melahirkan anak ketiga mereka... Nancy menyusukan bayi merekasumber: dailymail.co.uk/billyinfo

Catat Ulasan