Maya Karin bersyukur kerana berjaya memaparkan elemen ranjang?

Ini adalah antara ajaran sesat yang pastinya jabatan agama manapun di Malaysia ini tidak berani untuk mengambil tindakan.
Kata Maya Karin: “Saya akui sangat gementar sebelum setiap kali ingin memulakan babak ranjang dan mesra itu. Terus-terang, saya ingin lakonkan babak atas katil itu kerana belum pernah saya melakukan babak tersebut sepanjang karier saya. Walaupun pada awalnya terasa pelik dan gementar, tetapi syukur Alhamdulillah segalanya berjalan dengan lancar”.
Bersyukur dan memuji Allah SWT kerana berjaya memaparkan elemen ‘ranjang’ dan ‘mesra’? Ini satu kesesatan fikrah yang jelas.
Maya Karin gementar beraksi ranjang
29 Nov – Keserasian dan kemesraan yang ditonjolkan begitu menyerlah sehingga sesiapa yang melihat pasti mencemburui kasih sayang antara mereka berdua. Begitulah hebatnya watak yang ditonjolkan oleh Maya Karin dan Aaron Aziz dalam filem “Ombak Rindu”.
Mengulas mengenai gandingannya bersama aktor pujaan ramai itu, aktres “Pisau Cukur” itu memuji tahap profesionalisme yang ditonjolkan oleh Aaron. Tambahan pula terdapat beberapa babak ranjang dan adegan mesra yang perlu dilakukan walaupun dia mengakui gementar.
“Seronok berlakon dengan Aaron. Seperti peminat lain, dia juga merupakan hero kegemaran saya. Dia seorang yang profesional dan menghormati saya. Ketika di set penggambaran, dia tahu bila masa yang sesuai untuk bergurau dan juga bila saya perlu dapatkan mood,” ujar aktres berusia 32 tahun ini ketika ditemui selepas majlis pra-tonton “Ombak Rindu” baru-baru ini.
“Saya akui sangat gementar sebelum setiap kali ingin memulakan babak ranjang dan mesra itu. Terus-terang, saya ingin lakonkan babak atas katil itu kerana belum pernah saya melakukan babak tersebut sepanjang karier saya. Walaupun pada awalnya terasa pelik dan gementar, tetapi syukur Alhamdulillah segalanya berjalan dengan lancar,” akhirinya.
Filem romantik arahan Osman Ali ini akan menemui penonton di pawagam pada 1 Disember akan datang.
Cinema Online
Moga Allah SWT memberi taufik dan hidayah buat semua.

Catat Ulasan